beats by dre cheap

Telekomunikacije

[IMG]http://i46.tinypic.com/33mbmop.jpg[/IMG]

 

Šalje sinoć muž poruku sa aerodroma u Istanbulu. Kaže, kada su ga u avionu Turkish airlinesa zamolili da isključi "džep telefon", odmah su ga stigla sva sjećanja na naše putovanje u Indiju. 

Onda je shvatio da sa njim u avionu leti nekoliko bhakta, koji su krenuli za Vrindavan...a vrhunac svega je bio da su i noć proveli u istom hotelu. Oni su nastavili za Vrindavan, a on do jedne zemlje u koju Ministarstvo vanjskih poslova ne preporuča putovanje.

Pišemo jedno drugom kako ćemo jednog dana ići svi zajedno...a do tada dijelim sa vama nekoliko najljepših, od stotina čarobnih slika.

Večeras pun mjesec, Ras Purnim, završio je mjesec Damodar (šmrc). Dok smo nudili lampice i razvlačili Damodaraštaku da što duže traje, željela sam da ti trenuci traju zauvijek. Prošle godine sam pisala kako putujem srcem, ove godine putujem i preko ovih fotografija...a kada još to sve podijelim sa drugima, imam osjećaj da sam bliže, da ulazim u dimenzije duhovnog svijeta, tamo ne treba džep telefon, ni pretplata, konekcija sa Krišnom je potpuno besplatna i uvijek dostupna svima bez razlike.

[IMG]http://i48.tinypic.com/119mj5s.jpg[/IMG] [IMG]http://i45.tinypic.com/5pk5m1.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/2lcpoqu.jpg[/IMG] [IMG]http://i47.tinypic.com/m8ih4x.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/2pzjw2f.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/11t8j8o.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/6du7ol.jpg[/IMG] [IMG]http://i47.tinypic.com/2vifryw.jpg[/IMG]

Molim administratore da porade na uploadu slika na blog.

DRAGI B(l)ože...
http://pitanje.blogger.ba
28/11/2012 21:56