beats by dre cheap

Štafeta

Alisa mi prebaci blog-štafetu, da i ja napišem 7 stvari o sebi koje do sada nisam napisala.

1.  Nikada prije nisam učestvovala u štafeti.

2. Mislim da sam prvi post na ovom blogu napisala krajem februara 2007. Malo je toga što do sada nisam rekla o sebi :). S godinama počinjem shvatati da i nisam toliko važna i bitna :)

3. Već duže vrijeme planiram promijeniti svoj blog nick oBloze, koji mi nekako izgleda u srednjem rodu u svoje duhovno ime Revati, na koje se i inače odazivam :). Stvarno ne znam zašto to više ne uradim.

4. Kad smo već kod bloga, pala mi je na pamet ideja da otvorim blog "Komentari na postove kod Ra". Vjerujem da bi blog oborio sve rekorde posjećenosti, ali ja se na bavim političkim temama, pa ideju od srca prepuštam prvom koji je želi.

5. Nisam vozač. Nikada nisam položila vozački, jer kad smo imali vremena i novaca, nismo imali auto. Sada kada imamo auto, ja više nemam vremena, a kada skontam da postojeći auto muž koristi za posao, drugo auto je stvarno izvan mog mentalnog sklopa. Za godišnju količinu novca koji je potreban za gorivo, registracije, popravke, parkiranja i stalne sekiracije, čišćenje snijega i otsalo, ipak se odlučujem za gradski prevoz i povremeno korištenje taksija.

6. Ljevoruka sam. Iako mi je i muž ljevoruk, zanimljivo je da su nam djeca dešnjaci :)

7. Iako mi je prije 7 dana doktorica rekla da imam blažu urinarnu upalu i da mjesec dana moram piti čajeve u ogromnim količinama, ja još ni jednom čaj nisam napravila, a poslije ću kukati kad završim na hitnoj. To se zove biti neodgovoran prema vlastitom tijelu i životu.

Alisa, nadam se da si zadovoljna.

Svako ko želi neka nastavi štafetu, ne bih da prozivam nikoga jer raspust još traje :)

DRAGI B(l)ože...
http://pitanje.blogger.ba
17/02/2012 10:45