beats by dre cheap

Šta sve ima u srcima dječaka?

[IMG]http://i43.tinypic.com/or4d2f.jpg[/IMG]

Moj stariji sin-školarac, je neki dan u školi bio radar. Poslije smo shvatili da je bio redar. Učiteljici je rekao da mi slavimo Božić, a pomalo i "Kurvan Bajram". Sine dragi, kaže se Kurban :). Nacrtao je da se Božić slavi grudvanjem i pravljenjem snješka. Gore vidite njegov današnji crtež na temu "Moja porodica/obitelj".

Njegov mlađi brat me danima gnjavio, tražio neku PIDAJIMBU. Nakon puno suza i neuspješnih pokušaja: pedalina? neeeeeee...., shvatili smo da je bila riječ o piramidi (koju je brat pravio iz matematike). Isto tako smo vođeni čudesnom intuicijom otkrili da je TESON riječ za telefon, a da se SKIJANJE odnosi na škakiljanje. Neke slatke i drage stare riječi kao što je NAĐEĐE (narandža), postale su NAJANDŽA, a tu je i NANANAS :). Juje (sunce) će mi isto nedostajati. Zmija je otojna, a gepajd je opasni, bomba je atonska, tuf je štrumf, kečeji su goguzi (gologuzi) i on nikada nije POBIZI (bezobrazan), on je Fejnando Tojes i on dobaj i mi ga puno ojimo i žejimo ga jubiti. On uživa ići na inhalacije, jer je on tamo zapravo pilot sa maskom i obavezno kaže sestrama da je na njegovom satu koji ne radi, uvijek deset sati.

Njegov mjesec dana mlađi rođak je danas takođe išao kod doktora. Kaže da je teta doktorica slušala ima li u njegovom srcu ljubavi :).

Na slici dole možete vidjeti njegovo remek djelo : ČIKO I DUGA rađeno tehnikom "hemijska olovka na kauču", a moja sestra radi kao kustosica u muzeju koji izlaže stalnu postavku djela ovog mladog umjetnika. Podijelivši preko fejsbuka ovo neprocjenjivo djelo sa širom javnošću, kustosica navodi: "Iz njegovog bogatog opusa izdvajamo i djela: "Prstići na tek opranim prozorima", "Pečati na ormaru", "Rukavi u temperama", "Utičnica napunjena plastelinom" i mnoga druga...."

[IMG]http://i44.tinypic.com/jja6ug.jpg[/IMG]

Njegov šest mjeseci stari braco će noćas sa mamom prenoćiti na Pedijatrijskoj klinici na Jezeru, zbog otežanog disanja usljed bronhitisa, koji ima svako drugo dijete u smogovitom i sivom Sarajevu ovih dana. :(

DRAGI B(l)ože...
http://pitanje.blogger.ba
29/11/2011 23:11