beats by dre cheap

Prolaznost mjerena zubićima

Izgleda da me je konačno popustila blokada sa pisanjem bloga. Post o duši nisam zaboravila i napisat ću ga, kako sam i obećala, samo mi za to treba malo više vremena.

Danas smo izvadili prvi mliječni zubić.

Novi zub je već uveliko narastao (ukrivo), pa smo morali otići kod jako ljubazne teta zubarke u domu zdravlja. Pod parolom "ne može se sa svim mliječnim zubima u školu", zub je uz par suza izvađen,  a tata sa malim bratom upravo luta gradom da pronađe knjigu o svemiru koju je naručio od zubić-vile.

Kao da sam juče molila Draupadi u sred tadašnjeg VF komerca, da vidi jel mi se pričinjava il mu raste prvi zub. Imao je tada nepunih 6 mjeseci i volio se vozati u kolicima po samoposlugama. Ona je rekla da mu rastu, ne jedan, nego dva prva zuba, oštra kao dvije iglice.

Zub nas je dobro služio, zubarka je pohvalila kako su svi zubi jako lijepi i zdravi, a mi smo malo zatečeni, kao da je još juče puzao i jeo kašice, a danas je sportaš svih sportova, koji prepliva cijeli bazen, pretrči 3 kilometra u komadu, rola, kliže i šta još sve ne...

DRAGI B(l)ože...
http://pitanje.blogger.ba
12/08/2011 20:58